Hey Martijn. Ik wilde even laten weten dat het goed met me gaat. Ik heb mezelf mede dankzij jou weer "gevonden". Wat me enorm heeft geholpen in het inzicht krijgen in energiegevers en -nemers. Spread the news and take care !

Esther

Beste Martijn.

A great coach is hard to find and impossible to forget. Dankjewel  !


Leo

Ik vond het heel moeilijk mezelf uit te spreken naar anderen. Sommigen zeiden dat ik gewoon mijn mening moet geven, maar ik heb nu geleerd waarom ik dat nooit durfde. Ik weet zelfs dat dit juist altijd iets was wat me heeft geholpen. Maar nu is het tijd voor een andere ik. En jij hebt me daarbij een fijne start gegeven. Ik wil graag nog eens terugkomen.

Anna

We waren er al snel achter dat ik iemand ben die veel in mijn hoofd zit. Het was even pittig om erachter te komen dat ik daarmee mijn gevoel wegstopte. Maar ook een verrassing om erachter te komen dat dit al heel oud is. Na een paar superfijne coachsessies deed ik reiki bij jou en die sessie heeft ook veel los gemaakt. Ik voel me erg emotioneel. Die chakra is dus zeker weten goed open gezet door je. Ik kijk uit naar meer!

Denise

Na het eerste gesprek voelde ik al dat ik een aantal dingen geleerd heb. Je bent een goede coach.... ik ervaar het in ieder geval als erg positief. Je laat me op mijn gemak voelen, hebt respect voor me en ik heb alle vertrouwen in je. De gesprekken lopen goed. Niet vreemd of ongemakkelijk. Het geeft je als coachee een prettig gevoel dat je begrepen wordt.

Janine

Hey Martijn. I'm goooooood !!!
Er is veel gebeurd na onze gesprekken.
Het begint echt weer te lopen.
Dankjewel !!!


Yvonne

Je hebt me er prima achter laten komen waarom thuis alles
op rolletjes loopt en op mijn werk niet. Nooit gedacht wat daar
nou echt onder zat. Nu ik handvatten heb zie ik dingen om me
heen al veranderen. Puur omdat ik zaken tijdig heb leren
herkennen. Ik voel nu zoveel meer rust.  


Wim

Ik voelde me op mijn gemak, gelijkwaardig en begrepen. Ik heb waardering voor je coaching en je investering. Je pakt alles aan om me te helpen. Je zoekt dingen op en leent mij zelfs boeken, zodat ik zelf bepaalde inzichten krijg.

~Chantal~